Masszázsok      

Svédmasszázs

A svéd masszázs csökkenti a fájdalmat (pl. stresszes fejfájást) felgyorsítja a sérülések utáni felépülést, megakadályozza a nem használt izmok sorvadását, enyhíti az álmatlanságot, fokozza az éberséget, de mindenekelőtt elősegíti a relaxációt és csökkenti a stressz hatásait. Ez a kezelés a legismertebb masszázsok közé tartozik,mert az egész testre kiterjed, az izmok, inak és izületek átmasszírozására irányul.

Elősegíti a mozgásfunkciók helyes működését. ellazítja a fájdalmasan feszülő, görcsös izmokat.

Sport masszázs

Ez egy összetett masszázs program, a svédmasszázs ötvözése az izmok, inak lazításával, nyújtásával és az izületek kimozgatásával. A terápia során alkalmazott technikák sokszor nem kellemesek, de nem fájdalmasak. A rossz pozícióban rögzült izületek, csigolyák helyre mozgatása, és a megrövidült, görcsös izmok nyújtása történik a kezelés során. A kezeles követően átmenetileg 1-3 napig lehetnek kellemetlen utóérzetek, de a kezdeti panaszok, erős fájdalmak már az első kezelés után is enyhülnek.

Lágy csontkovácsolás

Ez egy összetett masszázs program, a svédmasszázs ötvözése az izmok, inak lazításával, nyújtásával és az izületek kimozgatásával. A terápia során alkalmazott technikák sokszor nem kellemesek, de nem fájdalmasak. A rossz pozícióban rögzült izületek, csigolyák helyre mozgatása, és a megrövidült, görcsös izmok nyújtása történik a kezelés során. A kezeles követően átmenetileg 1-3 napig lehetnek kellemetlen utóérzetek, de a kezdeti panaszok, erős fájdalmak már az első kezelés után is enyhülnek

Tradicionális thai masszázs

A masszázs az izmok nyomásáva, nyújtásával a szabad energiaáramlást igyekszik biztosítani. Sajátossága, hogy a thai masszázs esetében a masszőzök ujjaikon kívül kézfejüket, könyöküket, térdüket és lábukat is használják az élettani pontok masszírozása során.

Aromaterápiás masszázs

Választható illóolajokkal történő olajos masszázs, amely lassú ritmusával és folyamatosan áramló mozdulatokra épülő technikájával rendkívül ellazult állapotba hoz. Az aromaterápiás kezelések nem csak a bőrön keresztül fejtik ki pozitív hatásukat, hanem a testfelületről belélegzett illóolajoknak nyugtató és stresszoldó hatása is van.

Lávaköves masszázs

 A kezelés speciális masszázstechnikára épül, meleg lávakövekkel történik. A masszázs segíti az energiaáramlást, a stresszoldással párhuzamosan javítja a közérzetet . Fokozza a vérkeringést, méregtelenít, lazítja az izmokat, enyhíti az álmatlanságot és rendkívül jót tesz a bőrnek, mert a mély, meleg masszázs során az olaj a bőr mélyebb rétegeibe is eljut.  A test ellazulása mellett a lélek is relaxál, a végeredmény pedig a fizikai és lelki megújulás, kiegyensúlyozottság. A merev izületek és izmok visszanyerik rugalmasságukat, a lélelk pedig meditativ állapotba kerül.

Relax masszázs

A speciális technikák alkalmazásával kivitelezett masszázs ellazít. A vegetatív idegrendszer megpihen, így szellemileg és lelkileg is tudunk pihenni. Oldja a stresszt és felfrissít.

Tibeti mézmasszázs

Azok közül, akik még nem próbálták ki, kevesen tudják, hogy a mézmasszázst teljesen eltérő fogásokkal és technikával végzik, mint a többi masszázstípust. A mézmasszázs a méz gyógyító erejét használja fel a szervezet tisztítására, vákumhatás segítségével. A mézmasszázs tehát csak elnevezése szerint masszázs, valójában egy vákum létrehozása , amelyet leggyakrabban a háton alkalmaznak..A mézes kezelés erős méregtelenítő, salaktalanító hatással van a szervezetre

Hatékonyan alkalmazható nyak, váll és hátfájdalmak esetén, reumatikus panaszokra, izületi problémák kezelésére, izom letapadásokra, gyulladások csökkentésére, légúti problémákra, krónikus náthára. Megkönnyebbülést jelent a krónikus kimerültséggel és fejfájással küszködőknek.

Shea vajas masszázs

A shea vajas relax masszázs egy igazi csemege ami tartalmaz egy arcmasszázst is Nem csak a lelked de a bőröd is megújul . A sheavaj különösen hatékony hidratáló, mivel rengeteg olyan zsírsavat tartalmaz, ami szükséges ahhoz, hogy bőrünk megtartsa nedvességtartalmát .


Mézes masszázs bőrradírozással

Igazi kényeztetés a rohanó világban. A kezelés egy testradírozással kezdődik igazi himalája sóval, melynek hatására a bőr kipirosodik, gyorsul a nyirok és a vérkeringés. Ezután következik az igazi kényeztetés meleg, selymes mézes olajjal . Feltöltődik vitaminokkal, élettel és energiával.


Arc/fej masszázs

A fejen és az arcon végzett akupresszúrás pontok masszírozása általános nyugtató lazító hatású, ezért mindenkinek ajánlott. Különösen a megterhjelő szellemi munkát végzőknek javasolt időnként igénybe venni. A fejben felgyülemlett feszültség, stressz hatására a koponyát borító vékony izomréteg görcsös összehúzódással reagál. A fejmasszázs a fájdalom enyhítése mellett, javítja a fejbőr vérkeringését, ezáltal egészségesebbé teszi a hajat. aA kezeléshez hozzátartozik egy  relaxáló izomlazítás is a nyak és váll területén. Az arc és fejmasszázs a különösen hatásos a migrén illetve a kimerült, túlfeszített állapot enyhítésében.

Foglalj időpontot most!

Foglalj időpontot előre ! A foglalásod e-mailben igazolom vissza. Kérlek tisztelj meg azzal, hogy ha nem tudsz eljönni, időben lemondod a foglalásod !